Idrottare kontra fotbollsspelare!

Innan jag kommer in på den otroligt heta potatisen så får det bli en statusuppdatering på träningen om någon skulle vara intresserad av det.

Fokuserar på att känna mig stark på träningarna och få ordentligt med sömn. Jönköping blev ett platt fall på många sätt. Det var som att massa saker bara kom över mig ute på cyklingen. Så fokuserar på att hitta en bra balans på allt i livet nu. Har skrivit det innan men det är otroligt viktigt att ha balans på alla delar i livet och med handen på hjärtat så har sömnen blivit lite lidande på senare tid.

Simningen börjar kännas okej när det inte är istider i vattnet. Hoppade i havet i morse och 35 min senare hackade jag tänder som vilket barn som helst på stranden. Även löpningen börjar kännas bra. Kunde dunka på för mig ett bra intervallpass idag. 12×800 meter var huvuddelen under passet. Gick från 3.45 till 3.35 ner till 3.25 för att gå upp till 4 min på de sista intervallerna. Vill inte pressa mig allt för hårt.

Men nu till den heta potatisen. Var på gymmet i morse och när det är sommar, sol och bra väder så vill jag inte tillbringa längre tid än nödvändigt där. Det är mer än vad man kan säga om fotbollsspelarna. Jag vet att man kan ta lång tid på sig mellan övningarna och ändå få bra resultat av träningen. MEN det kräver att man gör några övningar och inte bara sitter och pratar. Därför öppnar jag återigen upp dörren om någon vill bjuda in mig på en fotbollsträning så man kan få in inblick hur det fungerar. Man kanske blir en bra fotbollsspelare av att sitta och prata. Vad vet jag? 🙂

Fick hålla mig för skratt när jag sen skulle lämna gymmet. Man kan välja 2 alternativ att ta sig därifrån. Antingen tar men de 50 trappstegen som finns där eller så tar man hissen.

Ni kan ju gissa vad jag valde och vad fotbollsspelaren valde 🙂

Så nu fortsätter jag jobba vidare med lite spännande projekt. Liten uppdatering om Trelleman kommer imorgon också efter min träning med mitt gäng i Staffanstorps. Ska bli spännande om ungtupparna vill ta revansch i spurterna eller om gubben kan försvara sin titel.

Njuta av solen

Ciao