Breaking news: Coach blir förnedrad av 12 åring :)

Vi får ta det där med Trelleman imorgon istället. Har för bra saker att skriva om idag. Vaknade på tok för tidigt för att göra mig iordning för att cykla till Staffanstorp för att hålla i träning med gänget.

Redan lite i 8 i morse så var det varmt och knappt någon vind. Så en helt fantastisk dag att cykla på helt enkelt.

När jag möter upp gänget så var där även en av killarnas lillebror på plats, Linus 12 år gammal. Vi kör ut från Staffanstorp och efter ett tag så var det dags för första tempointervallen. Jag skickar iväg alla och tänker att jag kan rulla lite försiktigt. Tills jag kommer på idéen att köra ikapp de 2 första för att ligga på deras hjul. Men det är lättare sagt än gjort vill jag lova. Jag kör om Linus och hans pappa för att jaga ikapp Linus bror, David och Sebastian. Det går ett par km och i en backe så hör jag något bakom mig. Då sitter Linus på hjul på mig trots att jag dunkar på ganska rejält. Hans pappa har han ställt av på vägen. När vi är klara med intervallen så vänder jag mig om och då bara skrattar Linus. Min första tanke var så klart ”satans unge”. Men ganska snabbt blev jag imponerad av hans styrka och hur han kör på sin cykel.

Därefter kör vi en tempo intervall till och några insprängda spurter. Jag får däng när det är en platt spurt eller går något utför. Men går det något uppför så får dom se sig slagna och jag blir trött.

Min tanke idag var att bara rulla lugnt och få dom andra trötta. Men det är omöjligt att låta bli när det bjuds upp till ordentlig dans. Tror det även ger de andra i gruppen några extra % när det ser att jag tar i på spurterna också. På en av de sista spurterna så drog Jennie till med en smart manöver och tog den spurten. Sen på sista spurten så fick gänget ett perfekt uppdrag och jag väldigt trötta ben.

Om jag får säga det själv och det får jag så var dagens träning perfekt till ungdomar. Där fanns glädje, explosiva spurter, hårda intervaller och mot slutet trötta ben. Jo ett kort stopp för en svalkande glass blev där också tid till.

Att coach själv fick nästa 5 h och väldigt trötta ben är en grym bonus. Att man nu sitter och halvsover gör inget när man tränar ett så grymt gäng. Är stolt och glad över deras utveckling under året, framförallt att vi har otroligt roligt på träningarna.

Nu får jag väl dricka ett par koppar kaffe till för att klara av dagen.

Ciao