Träning och underbar coachning!

Det är inte mycket man kan klaga på i skrivande stund förutom den lilla ångesten som ligger inför lördagens strapatser. Det blir långt, hårt och varmt men jag kommer lyssna på kroppen för att inte åka på någon ny skada när jag äntligen är igång bra med löpningen.

Fick ett fantastiskt pass i morse i den stora blå poolen. Havet låg helt spegelblankt och en helt ok temperatur på det. Magiskt om man nu får använda det ordet. Blev ca 4500m simmade med lite fartinslag. Sista fartinslaget var 10 min all out och det blev man trött av.

Därefter blev det 15 km löpning med 6×3 min på runt 3.30 fart men det skulle vara avslappnad löpning. Det blev det också fram till sista då jag tryckte på lite extra 🙂 192 i puls och det var bra längesedan jag fick upp pulsen så högt.

Veckan startade också fantastiskt med en massa härlig coachning. Först ett par timmar tempoträning inför kommande tempo SM och därefter lite simträning med en kommande Ironman. Det är ett enormt privilegium att få jobba med träning och på bästa sätt förmedla vidare den kunskapen jag samlat på mig genom åren. Nu studerar jag även lite för att få en ännu stabilare grund att stå på och ännu mer kunskap att dela med mig av.

Hoppas att vi ses imorgon kl 18.15 på Dalabadet på bryggan för startskottet på Trelleman 2019. Det blir 3800m simning på menyn imorgon och lätt uppvärmning till resten. Ses vi inte imorgon så hoppas jag vi ses på fredag morgon 08.00 utanför Visom för 180 km härlig cykling.

Nu får jag vila min stela ben.

Ciao