Trelleman 2019 etapp 2!

Så nu är andra etappen av Trelleman 2019 avklarad och som förväntat så blev det något hårdare än igår. Vi var 5 man som rullade iväg kl 08.00 från Visom och i ett tempo som kanske var något högre än planerat. I detta fantastiska väder så rullade vi mot Simrishamn där vi intog en fika. Tycker egentligen att alla Ironman borde ha obligatoriskt fikastopp under de 180 km. Får nog skicka in ett mail till Ironman organisationen. Tänk så mycket trevligare det hade blivit 🙂

Efter Simrishamn så rullade vi mot Ystad med vinden i ryggen och solen i ögonen. Väl i Ystad så blev det ett snabbt stopp för vätska innan vi körde de sista milen hem till Trelleborg. Totalt fick jag 195 km på mätare så något längre än vad som var planerat egentligen. Men vad gör det en dag som denna? Inte för hastigheten spelar någon som helst roll men den blev precis under 35 i snitt under dessa km.

Känner mig ganska fräsch i kroppen trots en lång dag på cykeln i värmen som råder. Men tror tyvärr inte kan kommer känna mig lika fräsch imorgon vid samma tid. Som jag skrev ska ni ut och rulla lite på cykeln så får ni gärna cykla med en bit. Alla peppning man kan få imorgon kommer att behövas.

Hur är ställningen i Trelleman 2019?
Jo det är jag och min nya kompis ”norrmannen” (kommer en presentation av honom efter morgondagen) som ligger lika. Vi har genomfört båda loppen än så länge och jag hoppas båda kan genomför morgondagens idioti också. Hade varit roligt med 2 Trellemän i första upplagan.

Men måste säga att det blivit en succé än så länge. 6 st som var med och simmade igår. 5 som cyklade idag och imorgon kommer en hel del vara med och spring. Antingen delar av sträckan eller hela.

Så hoppas vi ses imorgon längs vägen. Gå in HÄR för att läsa mer om Sydkusten Marathon.

Nej nu ska jag fortsätta med att äta och dricka så depåerna kan fyllas upp inför imorgon. 

Ny uppdatering kommer imorgon. Trevlig helg.

Ciao