Europacupen i Malmö!

Som jag har sagt innan så är det alltid en ära att vara landslagsledare för ett sånt fantastiskt landslag vi har just nu. Det är långa intensiva dagar men med mycket glädje och skratt. När det sen går bra för killarna och tjejerna så får man betalt för arbetet.

Tjejerna gjorde stabila lopp och en av tjejerna överraskade rejält med en 11:e plats. Som alltid när man är ett större gäng som startar så är där vissa som gör superlopp och andra som inte riktigt har dagen. Men det är lite av charmen med elitidrott.

Killarna körde också otroligt stabilt och bjöd upp till dans rejält. Oskar Djärv gjorde en grym cykling som fick mig till att hoppa lite extra. Oskar borde bli cyklist 🙂 Opps skrev jag det? 🙂 

Gabriel Sandör rundar av dagen med att bli trea och var med och fajtades om segern in i det sista. 

Måste även bara nämna Andreas Carlsson, håll ögonen på det namnet i framtiden. Ja nu har han inte cyklat från mig än men han har vilja och talang för att bli riktigt vass. 

Totalt sett en fantastiskt dag för svensk triathlon och ett stort steg i rätt riktning. Hoppas få chansen att vara med på fler tävlingar framöver.

För egen del så går träningen inte som på räls. Det är småsaker som ställer till det och får inte till det där riktiga flytet. Håller tummar och tår att det vänder snart så man kan få en go känsla i kroppen igen. 

Man kanske är för gammal för detta trots allt? 🙂

Här kommer lite bilder från helgen:

Ciao