Vilken helg som tränare!

Ja jag sitter mållös och enormt stolt över de jag tränar som har varit i farten i helgen. Nu vet jag mycket väl att är dom och inte jag som gjort något fantastiskt. Men ändå är jag otroligt stolt och glad. Ah nu ska jag inte ljug, lite av framgångarna tar jag såklart åt mig av 🙂

Har haft adepter till start på USM Cykel, Veteran SM Cykel, Kalmar Ironman, Köpenhamn Ironman, Danska licenslopp och 13 Hills i Jönköping.

Det slutade med 1 USM silver, 1 USM brons, 6:e plats på USM, 6:e plats i ag40 i Kalmar och en Kona biljett på köpet, 2 st som gjorde sin första Ironman och en uppsjö av inviduella framgångar. När jag ändå skryter så kan vi lägga på en 3:dje plats på mini tri i Kalmar på onsdagen.

 

Visst är det roligt med medaljer och placeringar men det som värmer mest är att alla är nöjda med sin prestationer och hur  deras tävling genomfördes. För mig är det nästan viktigare än själva resultatet. Men det hänger lite ihop, följer man en plan så kommer oftast resultaten också.

Igår kväll var jag helt slut i huvudet efter att ha följt alla med stor spänning på telefonen. Men det var det helt klart värt 🙂

Nu har jag fått skryta i ett helt inlägg igen men det är mina adepter som ska ha allt ljus på sig. Men när ljuset slocknar så är det dags att börja jobba mot nästa mål.

Jag kommer ha ett par platser öppna om någon vågar ge mig förtroendet som tränare för framtida mål. 🙂 

Så tveka inte att höra av er om ni är intresserade.

Nu ska jag ut och springa med mina nya Hoka skor. Om det kommer gå snabbt återstå att se, eller rättare sagt idag ska det inte gå fort. Det där med att hålla sig till planen….

Ciao