Behöver du rådgivning vid cykelköp nytt som begagnat?

Det är inte helt lätt att köpa cykel och framförallt inte att köpa en begagnad cykel. 

Vad ska man titta efter? 

Vilka delar är dyra att byta om det skulle krävas? 

Passar den storleken mig?

Där är många frågor som dyker upp och efter mina 14 år i branschen så har jag fått dessa frågorna hur många gånger som helst. Då varken jag eller Visom är bundet till några speciella märke så kan jag prata ärligt om de olika cyklarna som finns.

Därför tänkte jag framöver erbjuda rådgivning vid cykelköp oavsett om du ska köpa ny cykel eller begagnad. Antigen så bokar vi en fysisk träff där vi pratar igenom ditt nästa cykelköp eller så bokar vi en tid för ett samtal. 

Innan detta så är det bra att du har så mycket information om cykeln/cyklarna redo och redan innan samtalet skickat över detta till mig.

Pris för detta är 495kr

Om vi har haft ett möte innan ditt köp och du efteråt kommer ner med cykeln så kollar jag igenom den kostnadsfritt för att upptäcka div saker som kanske behöver att bytas. Detta gäller så klart bara begagnande cyklar.

Min erfarenhet ska göra ditt cykelköp lite lättare helt enkelt.

Ciao