Poddtips!

Är du också intresserad av cykling, träning och allmänt cykelsnack så rekommenderar jag att ni lyssnar på Cykelwebbenpodden. Daniel Rytz & Niclas Haslum håller i spakarna och pratar avslappnat om cykelrelaterade saker med spännande gäster. I senaste avsnittet är Lisa Norden på besök. 

Känner Lisa lite och det är en professionell idrottare ut i fingerspetsarna. Tar man en titt på hennes meritlista så förstår man det.

Det senaste avsnittet kan ni lyssna på HÄR!

Följ Cykelwebben på deras social kanaler. Denna veckan har man nämligen en chans att vinna 2 st Hidemybell. Riktigt roligt att killarna ville prata några sekunder om denna smarta lösningen när det kommer till ringklocka på cykeln.

Daniel har jag förövrigt tävlat en hel del emot. Där finns tydligen en bild ute på nätet där vi sitter längst bak i klungan på ett kortbane SM och har en ”trevlig stund” 🙂

Annars har jag fortsatt ont i benen efter lördagens tävling. Kroppen känns hur bra som helst men av någon anledning så är låren fortfarande otroligt stela. Men hoppas att lite lätt cykling ikväll ska ändra på detta.

En kaffe till på detta och lite mer arbete. Ha en skön dag i solen.

Ciao