Vilken dag, vilken löparglädje!

Vilken grym dag det har varit än så länge. Klockan ringde 06.30 och jag höll på att kasta telefonen i väggen när jag hörde den pipa. Men när man väl har dragit sig ur sängen och fått lite gott kaffe i kroppen så är det okej. Anledningen till att jag ställde klocka så tidigt var för att få ett cykelpass innan Trelleborgsloppet. När man satt där på cykeln ute på söderslätt så var det faktiskt värt att ställa klocka lite tidigare.

Hem och in i bilen för att hämta upp min löparkompis för dagen. Kajsas systerson, Gabriel och jag skulle springa 5 km på Trelleborgsloppet. Man har alltid förutfattade meningar och det hade även jag inför dagens tävling. Tänkte att jag skulle jogga runt dessa 5 km på 5-6km tempo. Men så fel jag fick och är otroligt stolt över det. 

Gabriel sprang dessa 5 km på 22:11 och det tycker jag är imponerande av en 11 åring som hellre spelar fotboll än springer. Sättet han sprang på är också imponerande. Första km på 4.19 och sista km på 4.19. Får nog starta en kampanj som handlar om att rädda honom från fotbollen till förmån för något bättre 🙂 

Sprang och tänkte att jag är med om något väldigt ovanligt denna dagen. Det är inte ofta en fotbollsspelare springer utan boll och än mer ovanligt att en fotbollsspelare verkligen tar ut sig. 🙂

Nu väntar lite middag innan dottern ska trötta ut en på festivalen i Trelleborg.

Annars har det blivit många timmars jobb på senaste tiden och snart kan jag äntligen presentera resultatet av detta.

Ska du cykla Vättern under 8h så ska du verkligen håll ögonen öppna eller om du vill träna lite i Italien. Mycket roligt på gång.

Ha en trevlig lördag

Ciao