Sub 8 med Patrik Ericsson och Guided Heroes!

Äntligen kan jag presentar en otroligt rolig satsning mot Vätternrundan 2020. Tillsammans med Guided Heroes har jag fått chansen att samla ihop en grupp som tillsammans ska satsa på att köra runt sjön på under 8h på ett smart sätt.

Sub 8 kräver en del träning men du behöver inte ta tjänstledigt från jobb och familj för att klara det. Jag kommer vara tränare under 9 månader för att se till att alla i gruppen klarar målet, Sub8. Oavsett om du gör en superklassiker eller om du “bara” tänker köra Vättern så kommer detta bli en otroligt rolig tid.

Läs mer om satsningen HÄR och boka din plats. Där är bara 20 platser så det är först till kvarn som gäller.

Kan inte tänka mig något bättre sätt att köra mitt premiärvarv än på detta viset.

Hoppas vi kör tillsammans nästa år.

Ciao