Tänk om i dubbel bemärkelse!

Sover fortfarande med fönstret öppet trots att det inte är så varmt på nätterna nu längre och detta medförde att jag vaknade imorse av det fantastiska ljudet av stora regndroppar som träffade fönstret.

Så istället för att hoppa upp på cykeln och cykla ut så blev det till att sätta sig i källaren på trainern. Tyvärr har jag aldrig gillat att sitta på trainern hemma som alternativ till utecykling. Men orkade inte bli totalt genomblöt och genomfrysen idag så fick bita i det sura äpplet.

Blev 1h30 min i sweetspot landet med en 20min intervall inlagd mot slut för att jag inte skulle blir allt för uttråkad på cykeln. 20 min intervallen la jag mellan 280-300 watt dock satt gårdagens löppass kvar i benen från igår.

Sweetspot träning är väldigt effektivt när man vill få till ett bra pass när man inte vill lägga allt för mycket tid i sadeln. Så trots att jag fick tänka om när det gällde träningen så blev det ett bra pass. Trot att det “bara” blev 1 1/2 så hann jag memorera alla ojämnheter i väggen framför mig 🙂

Kajsa och den stora tjejen ska på cirkus idag så tänkte passa på att springa lite med lillen nu på kvällen. Hon älskar att åka vagn så ska bli spännande och se vad hon tycker om att åka lite snabbare.

Sitter även och funderar på om man ska ge sig på en full Ironman i år trots allt. Där går en den 6 oktober i Barcelona som är enkel att ta sig till. Efter Sala så känns kroppen bättre och den svara på den lilla träningen jag gjort sedan den tävlingen. Även känslan i Sala var att jag hade med styrka än snabbhet i kroppen så det kanske kan vara värt ett försök.

Ska bara försök få till en budget för att klara den resan. Tanken var egentligen att Sala Silverman skulle vara säsongens sista tävling. Men man kan alltid ändra sig om suget är där. Men som sagt behöver få till en samarbetspartner som kan hjälpa till med resan. 

Någon som har ett företag som är intresserad av ett samarbete så hojta gärna till. Är öppen för de flesta förslag.

Nu kommer snart min lilla lilla löparkompis.

Ciao