Häng med mig till Toscana!

Äntligen har det blivit verklighet. Jag har fått min egna resa ner till Toscana och till Montecatini Terme. Under 1 vecka ska jag visa alla de fantastiska vägarna jag tränade på och till viss del tävlade på när jag var nere i Italien. Alla mina smultronställen kommer att besökas och vem vet vi kanske träffar lejonkungen också.

Där ska köras test på det mytomspunna berget Monte Serra. blir alldeles varm i kroppen av att bara tänka på det. En av dagarna ska vi köra upp till skidorten Abetone. En 16 km lång stigning upp till toppen med skyltar som så fint berättar hur långt det är kvar varje km. Kaffe stopp ska det bli och lika många italienska glassa kommer det ätas. Varje kväll kommer det serveras god italiensk mat på hotellet med italienska viner och fördrink.

2 av kvällarna kommer jag hålla föreläsningar och det kan bli en kväll där jag pratar lite om min tid nere i Italien. Så för att summera det så det kommer bli en helt fantastik cykelvecka nere i Italien.

Läs mer om resan och bokar gör ni HÄR eller hör av er till mig om ni har fler frågor.

Hoppas vi kommer cykla tillsammans i maj nere i Italien 🙂

Ciao tutti