Visom`s nya hemsida!

Äntligen är den klar och ligger uppe, Visom´s nya hemsida. Ny, fräsch och enklare att hitta det man söker. Alla produkter ligger inte uppe i webbshoppen än men det kommer uppdateras. Webbshoppen kommer inte bli gigantiskt stor utan mer kontrollbar så priser, bilder och produkter kan vara 100% upp to date. Ni kommer även framöver se att webbshoppen kommer innehålla en hel del produkter från Italien. Visom ska tillbaka till rötterna.

Kolla gärna in hemsidan HÄR

 

Förövrigt så börjar platserna till Vätternrundan fyllas på så är detta något som skulle vara intressant så boka upp din plats redan nu. Som jag skrev är där “bara” 20 platser.

http://www.guidedheroes.se/produkt/sub8-edition/

Det har varit mycket jobb de senaste dagarna så nu blir det en italiensk öl och sen sängen. Distanspass imorgon bitti 🙂

Ciao