Oturs tänkande kvinnor och VM i Nice!

Det är känt sedan länge att kvinnor har ”otur” när dom tänker och denna ”otur” visar sig ganska ofta. Skulle vilja säga ett par gånger om dagen. Nu får man inte säga att kvinnan är det mindre smarta könet för då är man politiskt okorrekt. Därför säger jag istället att kvinnor har ”otur” när dom tänker så klarar jag mig ifrån det 🙂 

Nu ska ni inte tro att jag höjer mig själv till skyarna, absolut inte. Jag erkänner att jag inte är speciellt smart och då tänker man fel med jämna mellanrum. Men jag tänker ändå ALDRIG så fel som en kvinna gör när hon ”oturs” tänker. 

Lyssna bara på detta: Ska vi inte åka till IKEA idag (en söndag)? Det kan faktiskt bli roligt…..!!!! Vi behöver bara köpa lakan, plastpåsar och en sak till Inez.

Så mycket ”otur” när man tänker kan bara en kvinna ha. Men kvinnans ”oturs” tänkande blir otur för oss män som måste följa med. För tror inte att man kommer undan IKEA, nej nej. 

Det är bara välja på 2 h helvete eller 48 h helvete. 2h är de timmarna man är på IKEA, 48 h är de timmarna man får sota för man inte följde med till IKEA. Så i detta fallet är 2 h bättre än 48h 🙂 Att vi bara skulle köpa 3 saker behöver jag inte ens kommentera. Alla normalbegåvade män kan nog räkna ut att kundvagnen innehöll något mer än 3 saker vid kassan 🙂

Ni har nog förstår vid det här laget att jag har fått utstå 2 h på IKEA och att jag inte är bitter över det. 

Så nu är det slut med ironin för idag. Eller är det verkligen ironi? 🙂

Till något enormt mycket roligare och mer spännande än 2 h på IKEA:

Följde med spänning Nice 70.3 VM i morse och fick se en fantastisk tävling. Killen som vann, Gustav Iden cyklade jag och pratade med förra året på Playitas. En otroligt trevig och sympatisk kille som är otroligt värd segern. Killen har ingen cykelsponsor och äger bara en linjecykel. Men detta stoppade honom inte från att vinna tävlingen. Nu ska man dock säga att en linjecykel inte är en allt för stor nackdel på banan i Nice. Men med bra ben spelar cykeln mindre roll.  

Han är cyklist i grunden som till skillnad från undertecknad har lärt sig springa. Han avverkar sistas halvmaran på 1.08 efter den cyklingen. 1.08 sugen på den ett tag. Vår löpstjärna Mustafa ligger på runt 1.04 när han springer halvmaror nu och då springer han ”bara”…..

Igår körde kvinnorna och där var en svenska som hade otroligt bortom. Samma tjej som hade brotom igår sprang om mig de sista 500m i Sala. Tjejen heter Sara Svensk och är numera en världsstjärna i triathlon världen. För det får man ändå kalla någon som blir topp 10 på 70.3 VM. Hon går får klarhet till klarhet och det är väldigt roligt att följa henne.

Nej. Nu väntar sängen innan denna skadeskjutna elefanten ska spring distans imorgon bittig.

Ciao