Platserna håller på att fyllas upp.

Där har varit ett intresse angående Vättern Sub8 satsningen och det är givetvis roligt. Där är en del som anmält sig men där finns lite platser kvar. Så vill du vara med om något otroligt roligt samtidigt köra under 8h på Vättern så säkra din plats redan nu.

Har fått frågan hur många timmars träning det krävs och om man måste köra ute hela vintern för att klara av det.

Om man ser det till träningstimmarna så krävs det någonstans mellan 6-10 timmars träning vintermånaderna. Någon vecka kanske något mer om det passar in i övriga livet. Köra ute på vintern på någon cykel är en fördel men inte ett måste. Men att få in några längre pass under vintermånaderna är ett måste trots allt. Så det är bara att ladda upp med godsaker i källaren och köra.

Styrketräning kommer även läggas in i träningsschemat. 

Däremot ska du ha en viss rutin både när det gäller att träna och att köra i klunga. Det kommer trots allt gå fort men jämt när den stora dagen kommer. Har du kört Vättern på 8.30-9h så är detta en perfekt satsning för dig.

Har ni frågor så tveka inte att höra av er.

Läs mer om hela spektaklet och boka er plats HÄR.