När adepterna blir för starka!

Ett tecken på att ens träningsupplägg fungerar är när man tränar med sin adept och det svider i benen efteråt. Jag som bara skulle köra ett lugnare pass idag men det blev lite hårdare än tänkt. Men vad gör det när solen visar sig från sin bästa sida och där är starka ben ute på vägen.

Det är otroligt tillfredsställande att se utvecklingen hos dom man tränar. Som jag har skrivit innan så är det mer tillfredställande än ens egna utveckling. Här kommer en wattmätare verkligen till sin användning. Man får siffrorna svart på vitt och kan enkelt utläsa åt vilket håll det går.

Lite siffror från dagens lugna runda 🙂

Därför blir det extra fokus på återhämtning nu i eftermiddag samt imorgon innan det smäller på Lördag. Återhämtningen började givetvis med 45 min kvar av passet då det blev ett kaffestopp och en chokladbulle.

Som vanligt när jag ska göra bort mig på allvar så måste detta resultera i en tävling för er som läser. Så imorgon kommer jag lägga upp ett inlägg där man har chansen att gissa vilken tid jag kommer landa in på. Men mer om detta imorgon.

Har inte så mycket att skriva idag men tänkte att jag får skriva ett par rader ändå.