Gissa min tid på 21 km “löpning”!

Ja då var det fredag igen och snart är det helg. Som jag skrev igår så ska jag springa en halvmara imorgon. Har inte tävlat 21 km löpning innan så detta är något nytt för denna Skåning. Skrev att jag skulle utlysa en tävling och den kommer här.

Gissa min tid på dessa 21 km och gissa även vilken km jag kommer att vägga. Vi får definiera väggandet till när km skiljer sig mer än 15 s från varandra. För imorgon är det bara fråga om när detta kommer ske. Jag hoppas att det är med 2-3 km kvar, men det kan man aldrig veta 🙂

Vinnare får en låda Maurten Gel eller en Swish som motsvarar en pizza. Vinnaren väljer själv vilket pris hon eller han vill plocka ut. Närmast rätt tid vinner.

För att sticka ut hackan lite så gissar jag själv på 1.18.34.

Det är roligt att jämföra sig med de bästa och i lördags satte Geoffrey Kamworor världsrekord (58.01) på halvmaran i Köpenhamn. Kolla på dessa km tiderna. Hade varit glad om man kunde prestera 1 km på 2.45 tempo.

Men sen är där också skillnad på en löpare och en skadeskjuten fd cyklist som försöker sig på triathlon.

Lycka till med gissningarna och trevlig helg.

Ciao