För företag som vill ha uthålligare personal!

Nu när säsongen tog slut lite tidigare än planerat finns där gott om tid till att planera för en ny. Har lite spännande idéer om hur nästa säsong ska se ut men för det ska gå i hamn så behöver jag lite samarbetes partners.

Jag letar efter företag som har anställda som är träningsintresserade så vi kan göra ett bra utbyte. När det gäller sponsring/samarbete så ska det vara lika gynnsamt för båda partnerna. Det kan vara att lägga upp träning inför ett specifikt mål som företaget har eller en föreläsning. Det kan även vara att träningsgrupper utgår från företaget x antal gånger på våren tex. 

Ett företag kommer ha en träningshelg/kickoff där jag kommer dra i tyglarna.  Det kommer bli träning, föreläsning och gott häng.

Där finns oändligt med lösningar och det är egentligen bara vår fantasi som sätter stopp. Att sen företagets logga kommer på min hemsida, kläder med mera är bara en bonus i det hela.

Samtidigt som företaget får något som verkar mot en friskare personal så stöttar man min lilla satsning mot en riktigt bra Ironman samt min strävan att få fler folk i rörelse.

Har du ett företag som skulle vara intresserade av detta eller är anställd på ett företag som skulle vara intresserade så tveka inte att höra av er. Ni får gärna dela inlägget om ni känner att ni har någon i er närhet som hade varit intresserade.

Var nivån ska ligga kommer vi fram till tillsammans.

Nu får det snart bli lite lunch, fick som ni vet inte i mig allt för mycket igårkväll. Jo det blev lite glass längre fram på kvällen.

Ciao