Velopac!

Blev inget inlägg i helgen, har haft fullt upp med att äta och drick gott. Det är inte ofta jag känner att jag har ätit för mycket. Men igår lite senare på kvällen låg jag i soffan och kände hur magen var något mer spänd än vanligt.Snart dags att ta tag i livet på allvar igen. Men nog om min matorgie denna helgen.

Fick klart i fredags att jag kommer få sälja produkter från Engelska Velopac i Sverige under 2020. Vi testar hur det går 1 år och sen gör vi en utvärdering efter det. Det är en fräck produkt och jag kommer även inrikta mig lite på att göra designade telefonfodral till företag eller klubbar.

Några plastfodral (Phonepac)

Sen deras storsäljande produkt Ridepack kan ni se i webbshoppen HÄR. Men bjuder på några fodral redan här 🙂

 

Har sprungit en del den senaste tiden då det är tidseffektivt träning. Ska inte säga att jag springer som en löpare. Det ser fortfarande ut som en skadeskjuten elefant kommer på vägen men det känns iallafall något lättare. Även i morse kändes det lätt även om där är säker 2 kg plus efter helgen 🙂

Resten av veckan så kommer där lite rapporter från Hawaii och närmare bestämt KONA. Har 1 adept där och en del kompisar. Så ska försökta få lite storys därifrån.

Nu ska jag på föräldramöte. Jag hoppas vid gudarna att det serveras kaffe så jag kan hålla mig vaken.

Ciao