Gubben fick ge sig!

Får bli ett snabbt inlägg idag, klockan är redan på tok för mycket och den gamle mannens kropp är sliten. 

Den med strukturerade träningen drog igång igår när jag var på gymmet. Körde relativt lugnt pass med tanke på att det var ett bra tag sedan jag befann mig på gymmet. Sprang 45 lätt på löpbandet efteråt. 

Detta gjorde att jag vaknade som en 90 åring i morse och toasitsen var en halvmeter för långt ner. Dock kunde jag springa 1h i morse väldigt lugnt. 

Nu ikväll så fungerade det med familjen att simma med simklubben. Alltid lika roligt när jag kan komma ner och simma ”på riktigt”.

Som vanligt när jag kommer ner så är det nära döden upplevelser och även så idag. Huvudserien var 20×100 i varierande farter. Men som jag har skrivit innan så är simformen låååååååångt bort och de ”snabba” 100ingarna gick på 1.04. Inför sista 100ingen så hetsade jag småpojkarna med följande:

Fick dom stryk av gubben så skulle dom simma ytterligare en 100ing hårt direkt efteråt. Nu blev det precis tvärt om och jag fick skämmas. Läs ligga på kanten och hitta någon typ av medvetande. Så nu blir där ännu mer fokus på simningen framöver. Kan inte låta småpojkarna simma snabbare än en 🙂

Så ska försöka få till 2 pass med simklubben i veckan och 1-2 pass själv. Så kanske man kan komma i närheten av fjolårets simform. Det nalkas ju snart simtävling 🙂 men mer om detta längre fram.

Sängen, nu kommer jag.
Ciao