Mycket spännande på gång!

Ja det var ett bra tag sedan jag skrev här på bloggen och det finns en bra anledning till detta. Hjulet har rullat snabbt de senaste 4-5 dagarna men nu är det mest på plats och ÄNTLIGEN ser jag en otroligt ljus framtid. Men även ett tungt beslut har tagits men mer om detta imorgon då jag presenterar lite roliga saker.

Under helgen har jag varit i Göteborg med Guided Heroes och vår första coachträff. Vilket otroligt gäng med en ENORM kompetens. Forskare, OS-medaljörer, World-tour tränare, företags proffs, personer som skapat effektmätare för skidstavar och Patrik Ericsson från Trelleborg 🙂 Dock med 1 gemensam nämnare och alla har en enorm kärlek till träning/ utveckling/ hjälpa personer att nå sina mål. Det är en ära att vara en del av företaget och  att vara en av de ansvariga coacherna.

Fick en föreläsning/genomgång av effektmätare på skidstavar. Jag har aldrig varit spec intresserad av skidåkning som den skåning man är. Men efter detta kan jag också tänka mig åka lite skid OM jag får en effektmätare på stavarna 🙂 tänk vad lite prylar kan göra.

Sen som många andra satt jag uppe halva natten för att följa både adepter, kompisar och världsstjärnor på Hawaii. Min adept jag hade där borta gjorde ett stabilt och bra lopp. Prio 1 var att komma i mål och njuta lite längs vägen. 

Sen att se Jan Frodeno och Anne Haug mer eller mindre krossa allt motstånd är imponerande att se. Ska se om man man inte kan få tag på lite wattsiffror från cyklingen. Kanske inte från Frodeno man har lite andra kontakter jag kan fiska hos. Hade varit intressant att se och analysera lite. 

Tänkte skriva ett par rader om Eliud Kipchoge´s fantastiska löpning i lördags. Men det får bli ett eget inlägg för måste tycka till lite här. Folk förstår inte vilken ENORM prestation detta är. Sen förstår jag inte hur personer kan blanda ihop en sub2 löpning på detta viset med världsrekordet. Men mer om detta på onsdag.

Tränar jag själv då? Nej. som alla andra vid denna tiden på året så äter jag bara pizza, dricker öl och glass till efterrätt, eller? 🙂

Ciao