Argon18!

Efter ett otroligt hårt år rent ekonomiskt som tagit väldigt hårt på mig så har jag under en tid tittat runt på halvtidstjänster. Men så får x antal veckor sedan när jag ute och tränade så blev jag stoppad av Martin som då var ansvarig för Argon18 i Sverige. Han berättade att hans tjänst snart skulle vara ledig men då på runt 50% och undrande om detta skulle vara något för mig.

Jag cyklade hem och funderade på detta. Vi åkte tillsammans över till Danmark för ett möte med ledningen och det fungerade på alla plan. Så igår gjorde jag min första dag som ansvarig för Argon18 i Sverige. Så Det är inte Visom som involverat här utan Patrik Ericsson som kommer börja på Argon18.  Dock är där MYCKET jag ska lära och det kommer ta tid innan jag kan fylla ut Martin´s kostym men jag ska jobba hårt på det. Tror jag kan bidra med min erfarenhet och kunskap. Har trots allt min fot inne lite här och där.

Det är lite som en cirkel sluts då jag körde på Argon18 cyklar under 2 års tid och en av mina första tempocyklar var en Argon18.

Butik och showroom!

Jag hoppas att detta kan ge lite andrum och en betydligt lugnare framtid framförallt för mig själv. Då det ”bara” är en tjänst på ca 50% så ger det mig lite utrymme att utveckla mitt arbete i Guided Heroes lite mer. Jag älskar verkligen att coacha och hjälpa personer att nå sina mål.

Vad händer då med Visom?

Ja kommer har mitt kontor nere på Visom och ha öppet 2-3 eftermiddagar i veckan. Vilka dagar detta kommer att bli har jag inte bestämt än. Så jag kommer att fortsätta att driva Visom och göra det för att jag tycker det är roligt. Det sista året så har det varit hårt att driva runt Visom. Framförallt med vetskapen att någon annan har satt mig i den hårda situationen. 

Vad händer då med mitt idrottande?

Som tur är det mindre träning vid denna tiden på året så jag får verkligen chansen att komma in i det nya jobbet. Sen får framtiden utvisa om jag fortsätter min satsning under 2020. Jobbet tillåter det och det var en av anledningarna till att jag tackade ja till jobbet. Det trots allt är flexibelt och det är upp till mig att jag verkligen når upp till siffrorna vi satt på den svenska marknaden. Men en satsning ska passa in med familjelivet med mera. En del sponsorer måste även till. Men jag är trots allt förhoppningsfull 🙂

Bloggen kommer jag fortsätta med då det är otroligt många som som verkar uppskatta en del av det jag skriver iallafall.

Så är du intresserad av en Argon18 cykel så besök någon av butikerna som säljer cyklarna eller kontakta mig så ska jag hjälpa till att sätt dig i kontakt med en butik.

Nu lägger jag ner datorn för resten av helgen. Det har varit en intensiv vecka.

Hörs på måndag

Ciao