Hur gick det så här fel???!!!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Jag skyller på att jag inte är van vid att ha ett vanligt jobb på 50% 🙂 

Tänk då om jag jobbat ordentligt på 100%, nej det hade aldrig fungerat. Men ska sanningen fram så jobbar man väl mer 150% än 50% men svårt att urskilja på jobb och fritid. Nu vet jag att där är många som kommer sätta kaffet i halsen och skratta men den bjuder jag på.

Det är kanske är jobbförvirringen som är anledningen till att jag i måndags lovade att dyka upp på träningen på fredag. Ja nu är det inte träning på en rimlig tid utan träningen startar kl 05.45…….. 

HUR TÄNKTE JAG DÄR?

När jag slutade simma på elitnivå så lovade jag mig själv dyrt och heligt att aldrig mer morgonträna. Men detta har sakta men säkert ändrats tydligen. Hur kan det gå så här fel för en pojke i sina bästa dagar. Tycker att man borde ha så pass mycket förstånd innan för murarna att man tackar nej till sånt här, men tydligen inte 🙂

Även om det är 14 år sedan jag hoppade i vattnet 05.45 senast så minns jag fortfarande hur hemskt de första 50 m är. Det är totalt vidrigt och ändå gör man det. 

Jag har sakta dragit igång träningen igen mot en förhoppningsvis kommande säsong. Idag hann jag bara med ett intervallpass löpning. Där var möten, PT Träning och cykelförsäljning på kalendern samt tid för familjen som fick gå före. Men hoppas sakta men säkert komma upp i en skaplig mängd träning inom de kommande veckorna. Dock var det ett bra intervallpass. 4×6 min med 2 min jogg mellan på löpbandet som var inställt på 6% lutning. Kunde kontrollerat och säkert spring på 4.28 tempo. Fråga mig inte varför det blev just 4.28 men det kändes bra där.

Nu väntar dock sängen.

Ciao