Det där gjorde ont på riktigt!

Nu ska jag klaga över hur ont jag har i kroppen igen. Helt otroligt att man fortsätter att plåga skiten ut kroppen år ut och år in. Men det är beroendeframkallande på den högre skalan.

Återigen så var brottsplatsen Trelleborgs badhus. När jag simmar själv så har jag svårt att få till bra simpass nu för tiden därför försöker jag simma så mycket jag kan med klubben. Att jag i morse sprang 20 km gjorde det inte enklare på dagens serie. Smaka på denna:

5×200 Frisim med fenor, All out med 60 sek vila.

Nu kan jag inte skryta om mina farter precis. Har en bra bit kvar till önskad simform men första 200ingen gick på runt 2.02-2.03 och 2:a något långsammare. Sen började det göra så fruktansvärt ont i precis hela kroppen. Var uppe och vände på 2.11 innan jag lyckades lägga sista på 2.07.

Där efter var det 2×500 frisim med paddlar. Bara för att få armarna så där lite extra möra och fina. 

Serien avslutades med 10×100 Frisim med fenor, ALL OUT starttid 2 min. Här lyckades jag ändå lägga de flesta 100ingarna på runt 59 sek +-. Jag lyckades även blir TOTALT slut och då menar jag TOTALT slut. Serien malde sakta men säkert ner både kropp och själ.

Halvligger nu i soffan och min tanke var att jobba lite men det var lite för naivt från mig sida. Är glad att jag lyckades få ihop denna texten 🙂

Krigar jag på lika bra med simningen som jag gjorde idag så kanske det kan gå snabbt till våren. Kanske gör en mini toppning till årets simtävling. Ja jag kommer att simma KM i år.

Förövrigt så fick jag plastfodral till telefonen från Velopac till butiken idag. Smidiga och snygga till ett bra pris.

95 kr för denna varianten:

Nu väntar sängen innan jag somnar i soffan.

Ciao