Mycket spännande på gång!

Tiden springer iväg och det är mycket som händer i skrivande stund. Framförallt är det otroligt spännande och otroligt roligt att sätta tänderna i det nya jobbet på United Cycling och Argon18. Mycket som ska läras och mycket att ta kontroll över. Men ett par veckor till sen hoppas jag vara varm i kläderna så ni kan se Argon18 cyklar i butikerna runt om kring er.

Vet ni någon butik som skulle vilja sälja Argon18 cyklar eller du är själv på jakt efter en så hör bara av er så sätter jag er i kontakt med någon grym Argon18 butik. 

Så här ser mitt nya ”kontor” ut. Värre kan man ha det en dag på jobbet 🙂 Sen att kaffemaskinen inte går av hackor gör det inte sämre. Har redan fått smeknamnet baristan 🙂

IMG_0963

Sen om 1 vecka avgörs min idrottsliga framtid. Tänkte ha en lite tävling om detta imorgon så skriver inte mer än så idag. Är otroligt spänd och lite nervös över hur det hela kommer att sluta. Jag är beredd på båda ödena 🙂

Var nere och simmade med klubben i kväll igen. Har slaviskt simmat 3 pass i veckan nu under en tid och då börjar det lika något igen. Ska inte säga att jag simmar snabbt men det går framåt och inte neråt i bassängen iallafall. Ungtupparna fick storstryk idag och jag var så klart inte en sekund sen att påpeka detta 🙂 

Gammal var äldst idag.

Har även varit hos min sjukgymnast idag då jag har haft lite problem med höger fot. Det visade sig vara en inflammerad sena i foten så det blir ett kortare uppehåll från löpning och istället får jag ägna mig åt rehab övningar istället.

Nej, nu ska jag välja en Argon18 cykel till mig själv som jag kan trampa runt på i vinter. Så ser ni mig trött imorgon är det bara för att jag har valt cykel allt för länge i natt. Vilket tycker ni jag ska ha?

Krypton CS
Krypton GF
Dark Matter

Ciao