Lär dig skruva på din cykel!

Är du intresserad av att lära dig grunderna i hur du skruvar på din cykel. Då ska du anmäla dig till Visom´s mekkväll torsdagen den 28/11 kl 18.00.

Pris:250 kr

Det blir allt ifrån hur man enklast tar av bakhjulet till hur du enkelt lär dig knepen om hur du justerar växlarna. 

Har du några frågor så skicka dessa till Patrik@visomcyklar.se

HÄR är en länk till Visom´s Facebook sida där det står lite mer.

 

Förövrigt skulle jag skrivit redan igår vad som händer med min idrottsliga karriär och jag håller på med inlägget men ge mig ett par dagar till. 

Rent träningsmässigt så var jag nära på att skita i det helt idag. I morse när jag tittade ut så såg jag att det öste ner så tog datorn och jobbade ett par timmar. Därefter tog jag mig i kragen och körde till Sports Club Oasen för att köra på deras nya watt cykel. Det blev en härlig tröskelstege men tror tyvärr att cykeln är lite snäll med sina wattsiffror. Tror inte jag kan ligga på 370-380 i watt på 10 min intervaller vid denna tiden på året. Direkt efter intervallerna så hoppade jag upp på bandet och körde 20 min lätt löpning. Har kunnat spring 3 dagar i rad nu och foten känns okej. Så jag bara håller tummarna att det förblir så.

Men som sagt inlägget om mitt idrottande kommer framöver och vill du lära dig mer att meka lite på din cykel så hör av dig.

Ciao