Vinden har vänt!

Efter en tuffare tid så känns det nu som vinden är i ryggen istället för i ansiktet. Vilken enorm chans att få köra Swissman men jag är ännu gladare att jag fåt chansen att avsluta min karriär på detta viset. Det är nästa så där faller tårar när jag tänker på det och det kommer där absolut göra om jag når toppen. Kanske mest för att jag har så ont men även att jag kan vara stolt över vad jag presterat rent idrottsmässigt sen barnsben.

Ska njuta varje sekund lite extra när jag är ute och tränar nu. Denna tiden kommer aldrig igen och den ska avlutas med ett BOOOOOM nere i alperna.

Vilka tävlingar jag kommer köra fram till Swissman har jag inte bestämt än men får sätta mig ner och gör en bra plan.

Men som sagt behöver jag en supporter som kan följa med mig sista biten upp på toppen och jag behöver även några sponsorer som kan stötta detta sista projektet. Är öppen för alla typer av förslag.

Det som behövs täckas är startavgift, resa för mig och supportern samt lite övriga kostnader. 

Så vill du springa upp för ett berg och bli trött så är det bara att höra av sig 🙂

Angående det jag skrev i början så har jobbet på United Cycling i Danmark gett mig ett lugn som jag har saknat det senaste året. Det är ENORMT skönt och rent ekonomiskt så börjar de rätta till sig. Det har varit en satans jäkla resa men som sagt så känner jag vinden tar tag i ryggen.

Detta tillsammans med jobbet på Guided Heroes och Visom lite vid sidan om så kommer det blir super.

Men nu till den STORA FRÅGAN. Vad för cykel ska jag köra på under Swissman 2020? Märket är väl ganska klart men vilken modell.

Nu blir det lite möte via skype.

Ciao