Har blivit en innemjukis!

Som alla vet så får man fixa och trixa för att få till träningen ibland. När man sen tittar ut och ser att det öser ner så blir det inte lättare. Så det fick helt enkelt bli att bege sig till gymmet för att köra 1.5h på deras nya wattcykel och sen 30 min lättare löpning på det. 

Körde en tröskelpyramid på 10-8-6-4-2 min med lite varierande distans där mellan. Så det blev ett väldigt effektivt och bra pass trots att tanken var distans ute. Men man får inte alltid som man vill här i världen.

Imorgon ska jag över till Danmark och kontoret så det får blir ett tidigt pass på löpbandet. Är för lat och bekväm för att springa ut 06.00 på morgonen. Så då får löpbandet vara ett bra alternativ.

Ska även titta ut vilken modell jag ska köra på nästa säsong. För jag har bestämt mig till 100% att köra på en linjecykel med tempopinnar på Swissman. Där finns tid att hämta både uppför och utför med en linjecykel. Det är bara till att titta på hur Gustav Iden vann i Nice i somras på den kuperade banan. Alla förutom Gustav körde på tempocyklar men linjecykeln stod som segrare.

Lovar att ta lite fräcka foton imorgon får kontoret så får ni vara med och hjälpa till att välja ut cykeln som kan hjälpa mig till topp 3 på Swissman nästa år.

Tänkte skriva att stressade svenskar kl 16.05 på dagen inte borde ha körkort men det får bli en annan gång. Kan förenklade lite och skriva att svenskar över lag inte borde ha körkort. 

Ciao