Söker personal till Swissman!

Nu är jag på jakt efter saker och ting igen. Framförallt är jag på jakt efter någon som vill hänga med mig ner till Alperna den 20 juni och stötta mig där nere.

Vad söker jag?

En trevlig vältränad person som kan spring uppför ett berg samt köra lite bil i bergen. Kan man köra på autobahn och gillar att dricka kaffe så är det så klart ett plus. Efter tävlingen kan det hända att en öl slinker ner också. Under tävlingsdagen så behöver jag säkert hjälp med det mesta och framförallt innan den där ölen så kan jag behöva hjälp med i princip allt.

Vad får man då?

En fantastiskt upplevelse och en ”gratis” resa ner till Schweiz. Med andra ord så står jag för mat, boende med mera om man vill hjälpa till.

För att detta ska kunna bli verklighet så söker jag även ett par sponsorer till denna idiotin. I gengäld så håller jag gärna någon föreläsning eller några träningspass. Möjligheterna är oändliga 🙂

Övrigt så rullar träningen på helt ok. Ska inte säga att det är enkelt att ta sig ut och träna nu men det fungerar. Idag var det en mental kamp att köra ut i den gråa novemberdagen det trots allt var. Idag var det faktiskt fösta gången någonsin som jag tänkte att jag är klar med detta. Men efter ett par min på cykeln så njöt man igen. simningen och löpningen fungerar helt ok nu men cyklingen ligger lite efter planen. Inte styrkemässigt utan mer när det kommer till uthålligheten. Men är inte spec orolig, ett par längre pass så kommer det också. 

Har hittat en skön kombination med träning, jobb och familj så livet är ganska skönt för tillfället. Eller jag ska inte ljuga allt för mycket, det är fortfarande kaos men mindre kaos. Men det är trots allt jag själv som skapar det jag håller på med.

Var nere och simmade med klubben igår. Först simmade jag sprint serien och fick veta efteråt att det var för simmarna som simmat SM. Så då fick jag simma icke SM serien också. I den var där en 200ing max med fenor och lyckades iallafall simma på 1.59 vilket alltid är något.

Imorgon måste jag bråka lite med folk som ger sig in i diskussioner kring kost utan att vet ett skit. Folk som tex skriver att socker är farligt eller andra dumma påstående.

Ciao