Bättre på att hjälpa andra än mig själv!

Som jag har skrivit så många gånger innan så är jag 100 ggr kanske 1000 ggr bättre på att coacha andra än att vara smart/snäll mot mig själv. Det gäller både det ena och det andra. Men det är väl samtidigt det som driver mig framåt. Men kanske blir en liten ändring på detta framöver.

Sen jag blev anställd på Argon18 så har det varit mycket och det har varit fantastiskt roligt. När det är roligt och det genererar saker också så är det lätt att bara köra på. Jag har svävat på moln och bara kört på. Men i torsdags sa kroppen totalt stopp när jag satt på cykeln och sen var jag som en zombie under resten av dagen. Mådde helkass och däckade i sängen otroligt tidigt vilket fick Kajsa att se rött. Där fanns varken tröst eller medlidande att hämta…. 🙂

Dock gjorde vila, familjetid på Lalandia och extra mycket sömn att jag repade mig väldigt snabbt. Munnen var öppen konstant, var det inte vätska så var det mat som flög ner. Om man uttrycker sig milt så är det ingen hälsoresa att vara på familjeanläggningar 🙂

Kommer skriva om detta i ett längre inlägg. Kost är trots allt något som ligger mig varmt om hjärtat och jag är väldigt intresserad av det.

Men det fick mig till att tänka efter. Därför kommer jag göra om tiderna på Visom lite så jag i lugn och ro kan sitta med Argon18 jobb samt med coachningen utan att bli stressad. Som det ser ut nu kommer jag ha stängt Visom måndagar och fredagar. tisdag, onsdag och torsdagar kommer vara öppet som vanligt om inget annat skrivs på Visom´s Facebook sida eller på hemsidan. Det kan hända att tiderna ändras framöver men då kommer jag skriva om det.

Kommer även lägga lite extra energi på hemsidan så det ska bli enklare att beställa via den. 

Vilan gjorde totalt susen och på söndagens snabbdistans löpning så gick det snabbare än någonsin med relativt låg puls. Avslappnat och fint kunde jag springa de sista 4 km på 3.45 tempo och innan dess så gick jag från 4.10 ner till just 3.45 sista 4 km. Totalt blev passet 15 km och sista km var lätt lätt jogg. Är extra försiktigt nu så där inte smyger på sig någon skada.

 

Som vanligt simmade jag med klubben igår och hetsade småpojkarna. Utmanade den ena killen på 400 frisim med fenor. Gubben var även denna gången snabbast och kunde glida in på 4.18 otroligt kontrollerat. Måste testa att simma 400 med fenor max en gång. Kan man komma ner med 4.05 tror ni?

Skäms lite hur bra simningen känns för tillfället med den minimala mängd jag simmar. förra veckan blev det 2 h totalt.

Nej ska ringa några av mina fantastiskt adepter innan det är dags att avrunda denna dagen.

Ciao