Julefrukost!

Har precis kommit hem efter en fantastiskt kväll igår med United Cycling gänget och en Julefrukost med ett gäng danskar. Festligheterna var placerade till Mölle och det är klart att festen ska vara i Sverige om det ska bli riktigt bra. En annan anledning kan vara att 100 skr är ungefär som 10 dkr. Så det är nästintill gratis för danskar att äta och dricka i Sverige 🙂 Heja Sverige, men det är en annan debatt som jag inte orkar gå in på idag.

Trivs otroligt bra att vara omgiven av danskar och deras sätt att vara. Dock är det en utmaning att förstå allt efter några öl och 15 personer som pratar i mun på varandra. Men det gick helt okej ändå.
Det roliga att Svenskar åker till Danmark för att drick öl och Danskarna åker till Sverige för att drick öl. Av samma anledning, det är billigare 🙂

Efter en natts god sömn så hoppade jag på cykeln som jag hade packat med i bilen. Så det blev ett par rundor upp och ner för Kullaberg. Vilket fantastiskt ställe, har inte varit där innan. Efter mina rundor på berget så flög jag till Ängelholm för att sen vända tillbaka och gneta mig tillbaka till Mölle. Det blåste storm och lite till. Men det som inte dödar det härdar.

Innan jag åkte till Mölle så var jag nere och morgontränade med simklubben. Har nått någon typ av lägstanivå när det gäller simningen. Så nu MÅSTE jag ta tag i det för nästa steg är att jag sjunker när jag simmar. Men man kanske inte ska begära bättre simkunskaper med 2 h simning i veckan de senaste veckorna. Lite samma är det med cyklingen dock under kontrollerade former. Har valt att inte köra några längre pass under oktober/november och det märk efter ca 2.5h på cykeln. Så nu är det snart dags att lägga i en växel till där. Blir inte årets julstjärna iallafall.

Till sist vill jag bara tacka för de trevliga orden jag fått efter mitt förra inlägga om The Game Changer. 

Nu är där inte grus i ögonen, så får bli en lång natts sömn.

Ciao