Jag är min egen fienden.

Jag är min egen fiende när det kommer till träning. Jag kan vara väldigt strukturerad och följa planen. Men sen kan det gå precis åt andra hållet som det gjorde idag. Vaknade och såg hur regnet öste ner samtidigt som termometern stod på 3-4 grader. Har plågat mig ut allt för många gånger i liknande väder och vänt tillbaka varje gång med samma fråga ekandes i huvudet. VARFÖR KÖRDE JAG UT.

Så istället körde jag till Sportscluboasen och körde på deras wattcykel. Planen var att försöka sitta lite längre än vanligt och köra en tröskelpyramid insprängt under passets gång. Nu blev det snabbdistans på 250-300 watt med 10-8-6-4 min tröskel (ca350) insprängt var 30:onde minut istället för lugn distans och tröskel. Men rekord för inomhuscykling, 2,5 h. Men denna typen av pass brukar jag köra med några veckor kvar till tävling för att belasta kroppen hårt och bygga lite hårdhet. Nu blev premiären i mitten av December istället. Ett pass då och då spelar inte så stor roll men det är i överkant för December månad måste tom jag erkänna. 

Men kan hoppas att cykelformen tar ett litet kliv framåt efter detta passet. Har medvetet kört betydligt mindre distans i starten på denna vintern än tidigare vintrar. Men det blir snart dags att växla upp det lite också.

Därefter hoppade jag upp på löpbandet och ”sprang” 40 min. Det är inte vackert, det går inte snabbt men det känns okej. Så skev är min världsbild. Det blev någon typ av fartstege ner till 3.20 fart på löpbandet. Titta på filmen och avgör själv:

joined_video_2b5e19e51c6f4597880a28d2ceee11bd

Efter träningen var en av de viktigare punkterna att inhandla en julgran. Jag och Lova körde för att köpa en gran, valde gran, la den i bilen och körde hem. När vi kommer hem så är julgransfoten för liten för granens stam. Så det blir antigen att köpa en ny gran imorgon eller köpa en ny julgransfot. Grattis 🙂

Jo, cykeln är fortfarande kvar om någon är intresserad. Den ska bara bort så vet ni någon som vill ha en bra cykel till bra pengar så säg till.

Nu väntar dock sängen.

Ciao