Håller tummarna att det bara var tillfälligt!

Dagen började si så där om man säger så eller den började redan i natt då en liten baby inte ville sova som övriga familjen. Men så är livet som småbarnsförälder så det är bara till att acceptera.

Gick upp jobbade lite och körde iväg till gymmet för att springa lite intervaller på löpbandet. Efter ca 30 min så märker jag att jag springer helt snett och att vänster höft börjar göra ont. Så det var bara att hoppa av bandet och med tunga steg gå till gymmet för att testa köra lite gymträning. Det fungerade utan smärta så körde 45 min gym innan jag duschade. Håller tummarna att detta bara var någon tillfällig smärta i höften så den inte ska ställa till problem framöver. Dock är jag imponerade att jag lyssande på kroppen och inte fortsatte att plåga mig i onödan.

Men motivationen gick från 100 till 10 ganska snabbt. Så när dagens simpass skulle köras så fick jag tvinga mig i och det tog emot något ENORMT att simma insimmet. Men sen släppte det och kunde simma huvudserien helt ok trots gymträningen tidigare på dagen. Serien var följande:

30×100 start 1.30 med 1.20 på de 10 första, 1.15 på de nästkommande 10 och 1.10 på de sista 10. Klarade det och var tom under 1.10 på ett par av de sista 10. Dock höjde jag starttiden något på de 10 sista. Så lite fusk lyckades jag få in.

Var gott att få en positiv känsla till sist idag ändå. Dock måste jag erkänna att vara på gymmet och lyfta vikter är smått förnedrande. Man vet vad man har lyft en gång i tiden och de små vikterna man lägger på idag är pinsamt. Men det är ren fakta 🙂

När jag ändå skriver om simning så kan jag snart avslöja ett riktigt roligt och spännande samarbete framöver. Jag brinner trots allt lite extra för simning och cykling så detta ska bli roligt. När jag skriver detta så blir det 2 saker jag kan avslöja inom kort kom jag på.

Angående gårdagens inlägg så är det otroligt roligt hur mycket känslor kost väcker hos personer. Det är därför det är så otroligt roligt att diskutera det. 

Imorgon kommer ett litet roligare inlägg om cyklar 🙂

Nu väntar familjen

Ciao