Argon18 Gallium!

Tomten kom en vecka tidigare än planerat detta året. Imorgon när jag är på kontoret så ska jag hämta min nya vapendragare som jag ska trampa runt på nästa år.

Det blir en Argon18 Gallium i silver med Shimano Ultegra Di2 som kommer hjälpa mig framåt under nästa år. Hjulen är inte helt bestämda än men där kommer iallafall vara en SRM wattmätare och Ceramic Speed lager. Det är inte cykelns fel om det inte kommer att gå snabbt 2020. 

Ska du inte köra på tempocykel? Har jag fått som fråga ett par gånger när jag sagt vad jag ska trampa på. 

Planen är att montera på tempopinnar när jag i Juni ska köra Swissman. Ser ingen anledning till att köra på en tempocykel när man antingen ska uppför eller utför. Övriga tävlingar kommer jag givetvis att köra på en tempocykel. 

Vill man ha en Argon18 Gallium med Shimano Ultegra Di2 och Vision Team 30 hjul så ligger den på 45 700kr. Vill man läsa ännu mer om cykeln så klicka HÄR

 

Där kommer fler coola bilder på cykeln framöver. 

Men tror faktiskt jag varit så pass snäll att tomten kommer ytterligare en gång detta året. Vem vet han kanske kommer på julafton också 🙂 

Nej, nu får jag sluta. Har lovat äldsta dottern att gå på Pinchos och äta då hon har jullov nu. Hade jag fått välja så hade jag valt något ställe som serverar mat men man får stå tillbaka för högre makter.

Ciao