Att hålla kedjan stram!

Det blir inget långt inlägg idag och anledningen till det är väldigt enkel. Jag är väldigt väldigt trött. Pratade med Frederik över Facebook igårkväll och vi kom fram till att köra tillsammans idag. Han skulle köra ca 3 h men med ca 240-250 i snittwatt på dessa 3 timmarna. Inte NP utan snittwatt. Vet att Frederik har lite smalare däck än mina 33 mm crossdäck. Men bjuds det upp till dans så är det klart att man dansar med. Danspartnern var inte vem som helst utan Frederik har tillhört världstoppen bland juniorerna under 2 år. Nästa år tar han steget upp till de stora pojkarna. Ska bli enormt spännande att följa honom.

Jag körde ner till Höllviken för att möta upp honom och sen trummade vi iväg. Jag var helt 100 på att jag skulle ta helt slut någonstans efter 2 h. Men det gick över all förväntan trots den bristfälliga cykelträningen. Så efter 4 h så hade jag 242 i snittwatt och 2 möra fina ben. Inte allt för möra utan så där perfekt möra. Så min form är inte så dålig som jag vill tro 🙂

Därefter blev det lite lunch och sen skulle inez sova middag. När hon somnat så stack Lova och Kajsa för att kolla på bio. Då satt jag mig för att jobba lite och en god kopp kaffe. Bytade efter ett tag om till löparkläderna så jag var redo när Inez vaknade så vi kunde ta en tur. Det blev 45 min löpning med en glad tjej i löparvagnen. 
Så detta har gjort att gubben är lite småtrött så här på kvällskvisten. Men det värmer trots allt att man fortfarande kan vara med och köra med de bästa 🙂 Dock tror jag inte det känns nämnvärt i min danspartners ben.

Imorgon är det vilodag och jäklar vad det ska vilas. Trots dålig löpmängd denna veckan så har det blivit en bra träningsvecka denna veckan. Glöm inte titta in imorgon då kommer lite info om Winter Racet den 29/12.

Ciao