Guided Heroes X Visom Winter Race!

Var jag trött igår så är jag ännu tröttare idag. Idag stod det 210 km på schemat när Guided Heroes X Visom Winter race skulle avverkas tillika andra avdelningen av vinter triathlon. 

Vi var en tapper skara som rullade iväg. Jag och Fredrik satte kursen mot Kivik kl 08.00 i morse. Det rullade på riktigt bra hela vägen fram till Simrishamn. Jag kunde redan från start märka att gårdagens simning satt i kroppen. Blev lite onödigt hårt igår men det var det värt 🙂 

Fredrik körde på sin racer  på de torra fina vägarna och den kombinationen med hans styrka är förödande för en annan. Att killen kan få fart på en cykeln råder där ingen tvekan om efter dagens runda. Hatten av för honom och hans styrka.

Redan kl 12.00 så lämnade vi Simrishamn efter en snabb fika. Hade blåsten varit ganska måttlig fram till Simrihamn så blåste det upp rejält ungefär samtidigt som vi svängde in i motvinden. När man ligger och håller +300 watt samtidigt som hastigheten visar 19 km/h, ja då vet man att det blåser. Det blev ett snabbt vätskestopp i Ystad där cola och Snickers inhandlades.

När vi hade trampat 7h och 6 min så var vi tillbaka på startplatsen och hade då trampat 211 km. Min wattmätare dog när det var en bit kvar men när den dog så stod den på 225 i snittwatt. Det får man ändå säga är relativt stabilt jobbat 🙂

Nu blir det till att försöka återhämta sig till tisdagens Sylvesterlopp om foten tillåter start. Har ont på morgonen men det blir bättre under dagen och springa distans fungerar. Men att ge kaffet i 7 km är jag mer tveksam till. Får se hur det känns på tisdag helt enkelt.

Nej nu väntar sängen om jag ska orka jobba lite imorgon. Sa jag att det brusar i huvudet efter all motvind eller så är det bara tvärdrag. Något är det iallafall 🙂

Ciao