Gott Nytt År!

Årets sista dag och enligt tradition så var det dags för Sylvesterloppet. Knoppen ville pressa kroppen men det ville inte kroppen. 2 nätter med dålig sömn pga sjuka barn samt en lättare förkylning satte stopp för detta. Ska inte sticka under stolen med att både lördagens och söndagens aktivitet satt i kroppen. Men trots detta så är Sylvesterloppet ett fantastiskt sätt att avsluta året på. Framförallt när solen lyser och fantastiska människor står längs vägen.

Vinnaren hade jag inte kunnat rör även om alla stjärnor står på rad men tvåan hade jag kunnat följa till mål en vanlig dag. Men efter ca 3 km så slog jag av totalt då pulsen rusade iväg. Lyckades spurta mig till en tredjeplats, en spurt kan man alltid dra av. För de som gillar statistik så hamnade det på 3.38/km och tiden på strax under 25 min på de 6950 metrarna. Känner nu när jag sitter och skriver att kroppen inte är helt 100. Huvudet har aldrig varit 100 och kommer aldrig bli det heller 🙂

Man ska väl egentligen göra någon typ av sammanfattning av året men det får vi spara till ett senare tillfälle. Ser fram emot ett riktigt spännande 2020 och utmaningarna som väntar. Det jag ser fram emot mest är att få fortsätta livet med en lugnare och stabilare känsla.

Vill passa tacka alla som stöttat, hjälpt, varit med på någon av de galenskaperna jag kommer på under året. Vill även tacka alla de jag hjälpt med träning under året, det har varit en ära.

Nu håller vi kväll och firar in det nya året med ett brak.

GOTT NYTT ÅR!

CIAO!