Att träna med likasinnade!

Så börjar en fantastisk vecka gå mot sitt slut. Det är fantastiskt att få föra sina kunskaper vidare i olika omfattning. Det kan vara allt från något tekniktips i simning till att skriva ihop något träningspass. Trodde inte att jag skulle brinna för att coacha på det här sättet som jag gör. Hoppas att de jag tränar får lika mycket ut av det som jag får.

När man är tillsammans med likasinnade så blir det högt i tak och stämning är härliga. Vissa träningar har jag varit ansvarig för och vissa har jag kunnat vara med som deltagare på. Så lite egen träning har det blivit. Samma när man tränar med likasinnade så blir det roligt.

På en av löprundorna så blev vi 3 st i främsta gruppen och givetvis så ökades farten successivt. Så efter ett tag var vi 2 st kvar, jag och Adam. Adam har jag förövrigt tävlat med/mot under ungdomsåren på cykeln kom vi fram till. Bara det är en historia i sig men det får vi ta en annan gång. Men tillbaka till löpningen, sista km till Fyren är rakt upp i det blå. Både jag och Adam visste att den där riktiga hetsen skulle börja på allvar i backen men ingen sa något. Men i samma löpsteg så börjades hetsen utan att någon sa något. Det är höjden av hets och det roliga med att träna med tävlingsmänniskor. Adam är en väldigt duktig löpare på landsvägen men så fort det går uppför så händer något i mitt huvud och jag kunde plötsligt springa. Så vi hade en fantastisk jobbig duell upp till fyren.

Nu ligger man här i sängen lagom mör och go. Lika roligt det är att vara iväg, lika skönt är det att komma hem till familjen. Fortsätta 2020 på samma sätt som det har startat.

Ciao