Kommentator på SWE cup på Zwift!

För många många år sedan satt jag och var speaker på en mindre simtävling i Trelleborg. Minns att jag älskade att sitta där och prata om något jag verkligen gillade. Dock var detta bara en engångsföreteelse och möjligheten dök aldrig upp igen. Eller rättare sagt jag sökte inte upp möjligheten. 

Dock blir det ändring på detta imorgon, då jag ska vara side kick till Conny Björnehall på SWE Cup Racing League på Zwift.

Kan lova att där redan nu är fjärilar som flyger runt i magen. Främst för att jag inte gjort något likande tidigare. Detta har dock inte hindrat mig tidigare och det är en av anledningarna till att jag tackade JA. Jag älskar att utmana mig själv och bygga på med erfarenheter.

Anser mig kunna cykling helt ok men att kommentera Zwift race är något annat. Som tur är har jag min kunnig kollega, Conny från Guided Heroes vid min sida.

Första deltävlingen blev en dundersuccé och det talades om den bästa marknadsföringen någonsin inom svensk cykel. Över 750 herrar stod på startlinjen och livesändningen såg av 4100 personer. Att få vara en stor del av detta via Guided Heroes känns otroligt hedrande. Conny är den som drivit detta projektet och att jag får vara side kick till honom imorgon blir fantastiskt.

Så kolla gärna in live sändningarna imorgon kväll. Länken till herrarnas lopp hittar ni HÄR och damerans HÄR.

Så om ni nu mot förmodan undrar varför jag inte är med och kör så har ni anledningen här. MEN om jag hade jag fått köra så hade ni sett stordåd 🙂 

Nu får jag plugga på lite mer inför imorgon så jag kan sköta mitt jobb. Där kanske dyker upp en och annan anekdot imorgon också. Den som tittar får svaret.

Ciao