Rollen som kommentator avklarad.

Då var rollen som kommentator på Zwift avklarad och tyckte det fungerade helt ok när jag väl kommenterade. Herrarnas lopp missade jag tyvärr helt pga tekniskt strul och när detta sker så slår jag helt bakut. Älskar när teknik fungerar och hatar det än mer när det inte fungerar. Tur att jag satt själv så ingen så mig frustration när det inte fungerade 🙂

Men till damernas lopp var det fixat. I början var det lite ovant att kommentera. Man sitter helt själv i en soffa hemma och ska försöka få till en bra känsla. Men tyckte det rullade på bra och att ha Conny vid min sida gjorde det betydligt enklare. Där finns mycket att förbättra till nästa gång och ser fram emot nästa sändning. Då vet jag mer var allt går ut på och bjuda lite mer på mig själv. Tar mer än gärna emot feedback om någon har detta.

Totalt var det 6200 personer som såg sändningarna, vilket är helt galet. Hoppas denna succén kan göra så fler intresserar sig för landsvägstävlingar.

Är ni intresserade av wattsiffror och analyser av andra deltävlingen av Zwift cupen så finns det HÄR!

Så stort tack till Guided Heroes, Svenska cykelförbundet, Wahoo och SZR för denna dundersuccén.

Många frågar hur det går med min egna träning och den rullar på helt okej. Följer planen jag la upp och formen kommer sakta men säkert. Har efter jul lagt på någon timmes träning och förlängt distanspassen något. Men allt görs så där är energi till jobb och familj också. Är inte villig att köra mig helt sönder och samman så de andra sakerna blir lidande. När man inte hade familj och bara cyklade så kunde man köra 8-12 h träning på en helg. Men så gjorde man inte så mycket annat heller. Bara att ta sig till affären och handla då var en bedrift. Nu är där 2 tjejer som vill leka lite när man kommer hem.

Efter julen och Playitas så har simningen lossnat lite. Kan trycka på helt okej och stressa småpojkarna i elitgruppen här i Trelleborg. Körde ett hårdare simpass i måndags och avslutningen på passet var 12×100 frisim med fenor. Kunde ganska ”enkelt” lägga dessa på 59-1.02. Men fenorna ger dig bra mycket extra fart.

Nej nu drar det i kaffetarmen. Njut av söndagen.

Ciao