Simning, simning och simning!

Som jag har skrivit tidigare så var det TOTALT omöjligt att få mig till en morgonträning för 1 år sedan. Men nu är det en rutin varje fredag och det har nästa blivit höjdpunkten på veckan. Fredagar börjar med simning, sen en kaffe i bilen på väg till kontoret i Danmark. Vad mer kan man begära en fredag? 

Något som aldrig verkar försvinna är ångesten som infinner sig precis innan man ska hoppa i vattnet. Kan stå på kanten i flertalet minuter innan händerna bryter vattenytan. Sen att simma tillsammans med andra är betydligt roligare än att ligga och plöja flertalet metar ensam.

Dock är min mening att man inte bara kan gå upp tidigare för att träna utan det kräver lite extra planering. Visst, kroppen klarar av några färre timmars sömn men det får inte bli en vana. Därför blir det också en tidig dejt med kudden både på onsdagar och torsdagar. 

Har tidigare kritiserat personer som simmar med allt för stora paddlar och nu måste jag även kritisera personer som sätter ihop sina fötter med gummiband för att bli starkare. Visst du får extra motstånd men är du inte riktigt duktig simmare så får du också väsentligt sämre teknik också. Benen går mot botten och du jobbar i ett vattenläge som du inte hade haft annars. Är du en riktigt duktig simmare så kör på men är du inte det så hoppa över det. Jag själv är inte en tillräckligt duktig simmare för det ska hjälpa mig så jag struntar i det. Benen är dina taktpinnar i simningen så använd dem på ett smart sätt istället för att binda ihop dem.

När detta läggs upp sitter jag på kontoret i Danmark och har haft en förmiddag med väldigt spännande möte. Där kommer hända en massa roliga saker i Sverige om man gillar cykling och gillar snygga cyklar.

Får jobba ett tag till så danskarna inte blir helt tokiga på mig. 

Ha en trevlig helg.

Ciao