23.99!!!

Innan ni läser vidare så måste jag först berätta att jag sprungit 1h45 min i morse i stormen samt att jag har jobbat hela dagen. Så ni förstår hur trött jag var när jag nu ikväll besökte badet. Det var knappt jag klarade av att gå dit 🙂

Men trots detta så testade jag att simma en 50:a uppifrån med fenor på fötterna på dagens träning. Målet var klarare än vattnet i bassängen, 50:an skulle gå under 24 sekunder. Vilket totalt fiasko det blev. Klockan stannade på 24.09, det är inte 23.99 precis. Efter det blev jag övertalad av Victor att simma ytterligare en 50:a för att knäcka den där gräsen.

Sagt och gjort. Upp på pallen igen för att simma en ny 50:a med fenorna på fötterna. VAD TROR NI HÄNDER DÅ???

KOLLA VAD KLOCKAN STANNAR PÅ:

Ödets ironi slår till och det blir 23.99 och nej jag har inte betalat tränare för att stanna klockan på 23.99. Tänk då om man varit pigg, fräsch och ung. Då hade det gått ännu snabbare 🙂 eller rättare sagt det gick mycket snabbare när jag var ung, pigg och fräsch. Så nu blir målet under 23.50 innan april månad. Nu ska man veta att 23.99 uppifrån med fenor är väldigt långsamt i simningens värld.

Nyckeln blir att kunna kicka lite snabbare under vattnet samt att simma avslappnat. Det är svårigheten med simning. Man ska hitta det där perfekta trycket. Tar du i för mycket så går det bara långsammare. Vågar du däremot glida på varje armtag och hålla jämt tryck, ja då går det snabbt. 

Många tror att jag bara äter hälsosamt och ”rätt” mat. Igår landade där kakor, godis, Burger King hamburgare och chips i magen. Har man släppt på tyglarna är det svårt att inte gallopera. Men den där BK hamburgaren åkte berg och dalbana i magen resten av dagen. 821 kcal eller något liknande i en hamburgare, helt sjukt. Visste att det var mycket men gissade själv på 550-600 kcal. Så det får nog gå några år innan en ny burgare från BK åker ner i magen.

Nog om burgare, kcal och simning. Imorgon presenteras spännande saker här på bloggen. Missa inte att läsa då.

Nu väntar sängen.

Ciao