Fausto Coppi och lite Patrik Ericsson!

Är otroligt glad av att vara en liten del av en fantastisk kväll fredagen den 28/2. En kväll som kommer handla om en av de största och mest mytomspunna cyklisterna genom tiderna, nämligen Fausto Coppi.

Jag kommer hålla en kortare föreläsning om min tid i Italien och hur jag upplevde italiensk cykling. Därefter kommer huvudföreläsningen om Fausto Coppi. 2 Borgmästare och Coppi´s son kommer även vara på plats. Där kommer även bjudas på lite italienska delikatesser och är man sugen så tänkte jag att man kan avsluta kvällen med en Birra Moretti ett stenkast från biblioteket.

Jag kommer även ställa ut lite snygga cyklar både från nutid och dåtid. Så har ni vägarna förbi så får ni gärna komma in om och kolla. Ni kan säkert gissa vilka cyklar det är från nu tid 🙂 

Biljetter beställer man HÄR.

Morgon ska jag dra över sundet och jobba lite i Danmark. Som vanligt en dag som kommer att gå i 100 från start. 

Där ska skickas ut en hel del cyklar till ett otroligt spännande projekt imorgon. Men mer om detta imorgon.

Ögonen börjar bli små och dagens 3×10 på strax över tröskel börja ta ut sin rätt. Wattsiffrorna börjar trots allt att ramla åt rätt håll. Några veckor till med lite intervaller så kanske displayen på datorn visar ännu bättre siffror.

Ciao tutti.