Azores Triathlon – Inställt!

Och där rök säsongens först delmål på vägen mot Swissman. Fick precis ett mail att tävlingarna på Azorerna blev inställt. Det är säkert helt rätt beslut med tanke på hur världen ser ut just nu men det tog lika hårt för det. 

Det är först när man verkligen utsätts för något som man verkligen känner hur det känns. Allt från litet till stort. Som jag skrev för något inlägg sedan så är det en lyx att tävla i idrott men det ger en enorm kick. Men som sagt det är bara till att acceptera och ladda om.

Har sagt att detta skulle blir min sista säsong men med tanke på att det kanske inte bli några tävlingar i år så får jag kanske sätta mig i hårda förhandlingar med riksdagen. Ja inte den Sverige har, utan den riktiga riksdagen 🙂 

Med tanke på att badhuset i Trelleborg har stängt och att första tävlingen nu blev inställd så blir det en vecka med lite lugnare träning. Eller rättare sagt det blir lite freeride träning. Kan vara skönt för huvudet att samla lite ny energi.

Annars har det varit en fantastisk helg med kalas, träning, skogsvandring och grillning. Efter träningen i lördags så var tanken att jag skulle snabbt hoppa i duschen för att göra mig klart så jag kunde hjälpa till lite.

Då fick jag en trött 1 åring och vad gör man då? Jo man springer en runda i solen så tjejen får sova gott. Vad gör man inte för lite skön sömn 🙂 problemet var bara att Inez somnade först efter 45 min så var tvungen att springa en extra runda så hon kunde sova en stund. För det är så att när när vagnen stannar så vaknar passageraren direkt.

Kalaset blev en succé både för barnen och för pappan. Vad skulle det annars bli med denna ”tårtan”

Ciao