Tuffa tider men med ljusglimtar!

Ja det är riktigt tuffa tider överallt i skrivande stund. Företag går på knäna och det kan jag också tydligt märka i cykelbranschen. Som om inte det vore nog så ställs tävlingar, lopp och matcher in runt omkring oss med all rätt.

Men när det är som jäkligast så måste man försöka tänka positivt. Det kommer bli bättre och det kommer bli bra. Alla gånger jag varit nere för räkning så har det blivit bättre och det har tom blivit bättre än det var innan man var nere för räkning. Det stora undantaget är när pappa fick stroke. Den hade jag gärna sett att den höll sig borta den dagen.

En sak som är otroligt viktigt för oss idrottsnördar är att vi inte slutar tränar utan anpassar träningen efter förutsättningarna och kommande mål. Det är inte farligt att träna och inte heller farligt att träna hårt. Att inte träna när man är van vid det tär på humöret och vem vill ha en gnällig konditionsidiot i hushållet? 🙂

Sen mina 2 mail med inställda träningar förra veckan så har jag tränat det som faller mig in men jag har tränat. Det blev 165 km på cykeln i lördags i fantastiskt väder men det har inte blivit någon löpning. Har tagit tillfället i akt att låta löpbenen få lite vila från löpning och småskavanker kan blir 100% bra.

Simningen vill jag inte tala om för den gör mig lite frustrerad. Man stänger badet i Trelleborg men övriga delar av Sverige har sina badhus öppna.

Planerar in att ha en vecka totalvila också kring påsk, men innan dess ska jag ut på en utmaning. Mer om denna ljusglimten kommer imorgon. Kommer bli en utmaning på otroligt många plan. Får se om min Argon 18 Gallium kommer klara av detta eller rättare sagt om ägaren till cykeln kommer att klara det. Det har vuxit sig större än vad jag hade tänkt, men det är bara roligt.

Följ Argon18sweden på Facebook och Instagram för att se vad det handlar om.

Sen vet jag även vad framtiden kommer att erbjuda rent idrottsligt, men det kräver ett helt inlägga så det får bli längre fram. Men det är även det en stor ljusglimt 🙂

Träna på, försök lev som vanligt och respektera förhållningsreglerna som finns.

Ciao