12 h på min Argon 18 Gallium!

Som jag skrev i förra inlägget så finns där några ljusglimtar i detta mörkret som råder över hela världen. En av dessa ljusglimtar är att jag på fredag ska cykla 12 h och se hur långt jag kan komma. Det handlar inte så mycket om distansen utan mer om att motivera andra att fortsätta träna och hålla igång i dessa tider.

Allt som har med dessa 12 timmarna att göra kan ni följa på Argon18Sweden, både på Instagram Story och Facebook. Där kommer att läggas upp foton och filmklipp både innan turen men även under. Kommer även skriva en text inför fredagen och lägga upp här på bloggen om dessa 12h. Hur långt jag tror jag kommer, snitteffekt, energiåtgång med mera.

Maurten kommer vara en del av detta projektet och tillhandahålla energi.

Kommer givetvis köra på min Argon 18 Gallium med SRM wattmätare och Shimano Ult Di2. Däremot har jag inte bestämt mig för hjul än.

Detta har gett mig några extra veckor med motivation när mycket annat går emot en. Det har dock inte blivit någon löpning och simningen blir jag bara irriterad när jag tänker på. Eller rättare sagt inte simningen utan att man stänger badhuset.

En får jag väl krypa till kors ytterligare en gång. Har nämligen laddat ner Strava och lyckats ta 2 KOM. Men det handlar betydligt mer om att ha rätt vindar än att vara stark. Sen har jag även hört att folk hjälper varandra för att ta KOM.

Det kan jag med handen på hjärtat säga, ser ni ett KOM och har har det, så har jag tagit det helt utan hjälp. Ja kanske med hjälp av medvind men inget annat.

Igår blev det ett pass på 4h33 min och 143 km. Försökte ta ett KOM uppför slimmingebacken, men varken vinden eller benen var med mig så jag blev enbart trött. Vilket i och för sig inte är fy skam. Idag har det varit vilodag och med det kaffe dag.

joined_video_b5e2b201f5184ccbb42be412c9178ddc

Ska sätta mig och jobba lite till innan sängen kallar, i dessa tider behöver man gnugga de 2 cellerna man har där uppe rejält för att få till försäljning och aktivera sina träningsadepter.

Ciao