Imorgon smäller det!

Nu sitter jag här och har smått ångest inför imorgon. Är mätt och belåten samt de depåer jag kan fylla upp är uppfyllda. Cykelkläderna ligger framme och all energi är blandad.

Här är lite frågor och svar angående morgondagen:

Hur långt tror du själv att du kommer?
Mitt mål är iallafall 360 km om vädergudarna är snälla på fredag. 30 km/h själv bör man klara och tänker att snittwatten ska landa någonstans mellan 190-200 watt på hela rundan. Dock har jag en enorm respekt för tiden man ska sitta på cykeln. Där kommer wattmätaren bli guld värd, så man inte är för kaxig i starten.

Vad kommer du äta under dessa 12h?
Från start kommer jag ha 2 flaskor med Maurten 320 och X antal av deras gel i fickorna. Därefter kommer jag skifta ut flaskorna kontinuerligt så jag alltid har1 flaska maurten 320 och 1 flaska vatten.
Kan jag få i mig runt 70-80 gr kolhydrater i timmen så är jag bra på det. Det kommer bli 3 fikastopp också som inte räknas in i tiden. Där kommer det bli något mer matigt och givetvis kaffe.

Vad tror du blir tuffast det psykiska eller det fysiska?
Tror det blir en kombination, tror någonstans mellan 7-10 h kommer det vara mentalt tufft men att det sen övergår till mer fysisk trötthet. Återigen är det skönt att ha wattmätaren där som man kan titta på.

HÄR är rundan jag ska köra. Först 60 km runt Trelleborg och sen en längre tur till Simrishamn för att avsluta de sista timmarna på samma 60 km varv.

Blir inte längre inlägg än så här nu ikväll. Sängen kallar och benen behöver vila.

Följ Argon18sweden på instagram story imorgon.