Vad händer egentligen?

Ja det är dåligt med texter och uppdateringar här på bloggen. Där är en hel del andra saker som har tagit både tid och energi men nu får det bli ändring på detta.

Har suttit lite och tänk på vilken inriktning denna bloggen ska ta. Om den ska handla om mig varvat med lite andra saker eller bara handla om vettigt saker som man kan lära sig något av. Ni får mer än gärna komma med lite input angående detta. Ni är otroligt nog ett gäng som sitter och läser det jag skriver, vilken är fantastiskt roligt.

Efter min 12h runda så har det varit väldigt sparsamt med träning. Men förra veckan tog jag mig i kragen och började träna lite mer strukturerat. Framförallt började jag springa igen och sprang mitt första intervallpass på jag vet inte hur många veckor. Nu ska bara benen förstå att de ska både cykla och springa. Just nu så fungerar varken det ena eller det andra speciellt bra.

Något som svider lite är att jag inte varit i vattnet på 4 veckor. Då kommunen bestämde att stänga badet så blev det väldigt mycket jobbigare att få till simningen. Visst har Hylliebadet fått ett par besök men det kostar en hel del tid att åka in där.

Nu har man tagit sitt förnuft till fånga och kommer öppna upp badet för div vatten beroende klubbar. Så man kanske kan gå från en gråsten till att flyta iallafall. Att kalla det simning får vi nog vänta någon månad med.

Var på kontoret i Danmark första gången på X antal veckor förra veckan och det var otroligt roligt att få träffa mina Danska kollegor. Men även kunna få utrett lite saker som inte går att göra på distans.

När jag var på plats så stod där en Argon 18 Krypton GF och såg ensam ut. Så jag lånade hem denna ensamma cykeln för att testa den lite. En otroligt skön cykel att köra runt på, framförallt om man kör lite längre rundor. Kommer inte skriva någon test om detta utan det får icke partiska tidningar göra. Grand Fondo Magazin testade storebror till Krypton GF som heter PRO istället med fantastiska resultat.

Testen kan ni läsa HÄR.

En Krypton GF och En Costum made Colnago!

Samtidigt har jag fått nya kläder från Guided Heroes så jag ser snygg ut när jag håller i träningar eller träna själv. Är man inte snabb så får man iallafall se snygg ut.

Lovar att det inte ska dröja flertalet veckor innan jag skriver här igen. Har en text om Corona klar, men vet inte riktigt om jag våga lägga ut den 🙂 Folk tänker inte klart när det kommer till Corona utan styrs nästan uteslutande av känslor. Så det kan vara känsligt att lägga upp min text.

Ciao