Söker bilförare på cykelns dag!

Har börjat fila på ett litet projekt som går lite i hand i han med min 12 timmars runda. Nu när det inte verkar bli några tävlingar alls under året så får man sysselsätta sig med andra saker. Vet inte om det är genomförbart därför skiver jag inte så detaljerat om det hela heller.
Men jag undrar om där är någon som skulle vara intresserad av att spendera 5-6 dagar körandes i en bil. Ena hållet kommer gå betydligt snabbare än det andra. 🙂

När i tiden? Ja när bilföraren kan.

Givetvis ingår mat, kaffe och övernattningar i detta lilla projekt.

Skulle ni vara intresserade så tveka inte att höra av er. 

Blir inte så mycket roligare än så här idag. Är fortfarande trött i mina ben efter lite styrkeintervaller igår men de där siffrorna börja sakta sakta öka. Däremot om ni ser något märkligt på botten så kan det mycket väl vara jag som försöker simma.

En kaffe på detta sen kör vi igen.

Ciao