Lätt träning och oväntad kunskap!

Mitt lilla projekt jag skrev om gick gled lite ur händerna på mig denna veckan. Kan inte skriva mer än så just nu då jag själv väntar med spänning på ett resultat.

Lovar återkomma vad det hela handlade om inom en snar framtid.

Kroppen har varit trött och sliten denna veckan så bestämde mig i onsdags att det får bli lite lättare träning framöver så kroppen kan få en ärlig chans till återhämtning. Det blev lite för mycket träning under 2 veckor men har för en gångs skull dragit i handbromsen i tid. Känner att krafterna kommer tillbaka med lättare träning och simning på schemat. Något som även tar kraft och energi är hela situationen med COVID-19. 

Dock har jag fått igång simningen hyfsat och lyckats få några pass utomhus i 50:a. Det är faktiskt väldigt få saker som slår att simma utomhus en varm solig dag. Det är bara till att njuta.

Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle påverka mig så mycket som det trots allt gör nu och på så många plan. Tävlingar ställs in vilket gör att många av mina inkomstkällor minskar betydligt. Har full förståelse att man ser över sin ekonomi i dessa tider men det påverkar en likt förbannat. Men får bara hoppas att vi snart kan få igång ett fungerade och normalt  samhälle igen.

Men allt ont har något gott med sig och jag har har lite extra tid att läsa in mig på lite olika område. Ett område jag försöker sätta mig in i nu är träning och prestation vid klimakteriet för kvinnor. Det låter kanske väldigt märkligt men där finns givetvis en bra förklaring till varför jag läser på lite om detta. All vettig kunskap är bra att ha när man hjälper sina adepter i sin träning.

Nej, det blir nog inte roligare än så här idag. Klockan ringer på tok för tidigt för sista morgonpasset för denna ”säsongen” sen bär det iväg till Danmark för en dag med möten.

Förövrigt så fick Argon 18´s gravel cykel en riktigt bra recension i Danska cykelmagasinet. Läs mer HÄR.

Ciao